• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۸۹۹۲
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶
اقتصادی » صنعت
از تأمین نیاز داخلی تا حرکت به سوی بازار جهانی

رشد پرشتاب صنعت نوشت‌افزار در کشور 

عضو انجمن تولیدکنندگان نوشت افزار کشور گفت: به همت تولیدکنندگان ایرانی صنعت نوشت‌افزار ایران از تنوع کالایی تا برندسازی و صادرات با رشدی پرشتاب در جریان است.

آقای مهرداد عالی‌پور در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما با بیان این مطلب افزود: صنعت نوشت‌افزار کشور طی دو دهه گذشته با رشد مشهود و چشمگیر در ظرفیت تولید، افزایش تعداد واحد‌های صنعتی و تنوع محصولات، توانسته است بخش عمده‌ای از نیاز داخلی را تأمین کند و در برخی حوزه‌ها حتی در تراز جهانی رقابت کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با تأکید بر اینکه امروز در بسیاری از اقلام پرمصرف مانند مداد، خودکار، پاک‌کن، تراش، ماژیک و دفتر، تولید داخلی نه تنها پاسخگوی نیاز بازار است بلکه در بعضی محصولات از نیاز کشور هم فراتر رفته، افزود: در گروه‌های کالایی مانند محصولات سلولزی و نوشت‌افزار‌های جوهری، کیفیت تولیدات ایرانی قابل رقابت با محصولات وارداتی از کشور‌های معتبر است.

عضو انجمن تولیدکنندگان نوشت افزار کشور با بیان اینکه صنعت نوشت‌افزار دارای گروه‌های کالایی متنوعی از جمله لوازم اداری، محصولات هنری، رنگ‌ها و ابزار‌های خلاقیت است، تصریح کرد: این تنوع نیازمند نگاه دقیق به بازاریابی و توجه به ذائقه مشتری است، چرا که تنها تولید کافی نیست و احترام به مصرف‌کننده با تنوع‌بخشی و ارتقای کیفیت معنا پیدا می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با اشاره به اینکه تولیدات ایرانی کاملاً قابل رقابت با نمونه‌های خارجی هستند، افزود: اکنون در تولید محصولات ضروری مانند مداد، خودکار، پاک‌کن، تراش، ماژیک و دفتر به وضعیت مطلوبی رسیده‌ایم. در بخش‌هایی مانند جامدادی، کوله‌پشتی و لوازم اداری نیز تولید داخلی با تنوع بالا و کیفیت خوب در حال توسعه است و در برخی حوزه‌ها نیز ضعف‌هایی داریم که نیازمند تلاش بیشتر است.

به گفته عالی پور در سال‌های اخیر به همت کارآفرینان، علاوه بر توسعه ظرفیت تولید، برونسپاری و تولید بدون کارخانه نیز رواج یافته و بسیاری از محصولات با تکیه بر خلاقیت جوانان و بهره‌گیری از امکاناتی، چون هوش مصنوعی، طراحی صنعتی و بسته‌بندی‌های نوآورانه وارد بازار شده‌اند.

این تولید کننده نوشت افزار با اشاره به اینکه در برخی صنایع کشور، ورود به تولید آسان‌تر است، اما صنعت نوشت‌افزار نیازمند تحقیق، دانش و خلاقیت بیشتری است، ادامه داد: این صنعت به دلیل پیوند مستقیم با آموزش، خلاقیت و فرهنگ، از اهمیت بالایی برخوردار است و آینده روشنی پیش‌روی آن قرار دارد.

وی افزود: امروز علاوه بر واحد‌های کوچک و کارگاهی، شرکت‌های بزرگ و دانش‌بنیان نیز فعال هستند و زنجیره تولید در بسیاری از محصولات از مرحله مواد اولیه تا محصول نهایی تکمیل شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گفته ابن کارآفرین برتر، صنعت نوشت‌افزار ایران سابقه‌ای طولانی دارد و پیشکسوتانی، چون بنیان‌گذاران تولید خودکار و مداد در ایران، پایه‌گذار مسیر توسعه آن بوده‌اند. اکنون این صنعت با حضور نسل جدیدی از کارآفرینان و فعالان، به مرحله‌ای رسیده که می‌تواند علاوه بر تأمین نیاز داخلی، سهمی از بازار‌های منطقه‌ای و جهانی را نیز به دست آورد.

عالی‌پور در پایان افزود: جوانان آماده به کار برای فعالیت در صنایع مختلف می‌توانند با کارآفرینی مبتنی بر نام و نشان تجاری، تمرکز بر طراحی صنعتی و گرافیک به عنوان پایه صنایع خلاق و راهبردی و مطالعه بازار و مدل‌های کسب‌وکار پیش از ورود به سرمایه‌گذاری‌های کلان موفقیت‌های چشمگیری رقم بزنند.

بیشتر بخوانید: رونق تولید نوشت افزار در کشور 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
حضور تمامی کشور‌های حوزه خزر در اجلاس استانداران قطعی شد
عمارت کلاه فرنگی کاربری فرهنگی خواهد داشت
درخشش بوکسورهای خردسال قمی در رقابت های کشوری
نشست تنش آبی و برق آذربایجان شرقی با حضور وزیر نیرو
آغاز عملیات ایمن‌سازی سه‌راهی حادثه‌خیز آیدانه در محور چالدران – خوی
معاون رئیس‌جمهور: لزوم تدوین طرح جامع گردشگری برای روستای تاریخی حسنلو
انتصاب سرپرست جدید مدیریت صدا اداره کل صداوسیمای کیش
خوی یک شهر تاریخی با ریشه‌های فرهنگی غنی است
پرواز هواپیمای بارورسازی ابر‌ها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه 
طرح اصلاح دور برگردان‌های مسیر مسکن مهر کهک در بسته «به کسی برنخوره»
تجهیزات خدمات شهری ملکشاهی؛ به روزرسانی شد
آغاز دومین مرحله بهسازی مسیر گردشگری باغ فین کاشان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۴ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
هوای اصفهان برمدار قرمز آلودگی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)